Uw sanitair en tegels kunt u zelf uitzoeken in één van de showrooms waar wij mee samen werken. Hier wordt u begeleid door een ervaren sanitair en badkamerspecialist. Deze zal, samen met u, het ontwerp voor uw badkamer maken. Vervolgens verlopen de contacten en de verantwoording geheel via louwersebouw.
Op deze manier krijgt u de scherpste prijs voor uw badkamer. Dit is voor u en voor ons een voordeliger manier van werken. Ook de showroom is blij met deze manier van werken, omdat alle 'zorgen' bij louwersebouw komen te liggen.
Hierdoor is dit voor u de voordeligste manier van aanschaf van uw badkamer.

Dit voordeel is slechts mogelijk wanneer uw naam bij ons bekend is, wij geven uw naam door aan de showroom. Deze weet dan van uw komst. U komt dan onder onze naam een badkamer uitzoeken. En komt daardoor dus in aanmerking voor een bepaalde korting die u anders niet zou krijgen.
De korting is alleen mogelijk wanneer u zowel het leveren van het sanitair en de tegels als de montage door louwersebouw laat uitvoeren. Het enige wat u dus hoeft te doen is een badkamer uitzoeken en laten ontwerpen. Wanneer er daadwerkelijk begonnen gaat worden met de verbouwing en de spullen geleverd dienen te worden, zullen wij dat allemaal in goede banen leiden en heeft u er geen omkijken naar.

Wij dragen volledig zorg voor het slopen/demonteren van uw oude badkamer en het ontwerpen, leveren en monteren van uw nieuwe badkamer.