Een badkamer koopt u natuurlijk niet vaak in uw leven en dat begrijpen wij bij Louwersebouw maar al te goed. Wij raffelen nooit iets af en geven aan elk detail ruim de tijd die het behoeft. Wij maken de planning voor het verloop van de bouwwerkzaamheden in overleg met u. Wij passen ons zoveel mogelijk aan uw privésituatie aan. Op alle mogelijke manieren proberen wij de overlast voor u te beperken.

Wij hebben afspraken met diverse showrooms waar u uw badkamer kunt laten ontwerpen en uitdenken. U heeft verder niets met de showroom te maken, alle contacten zullen na uw bezoek aan de showroom met één van onze medewerkers verlopen. Ook alle sanitair koopt u via ons, de facturen voor de volledige verbouwing krijgt u dus van Louwersebouw. Alle garanties lopen dan ook via ons. Zo heeft u alleen maar te maken met ons en kunnen wij de hele opdracht naar uw tevredenheid afhandelen.

Wanneer u contact met ons opneemt via bovenstaand telefoonnummer of via het contactformulier, bespreken wij uw wensen en maken wij een afspraak voor u bij een showroom. Daar kunt u dan vrijblijvend een badkamer laten ontwerpen en krijgt u ook geheel vrijblijvend een passende offerte. Meer uitleg hierover bij sanitair.
Ook voor (alleen) tegels kunt u bij ons terecht.